NOVÉ ADAPTAČNÍ CENTRUM RENAULT TRUCKS

Blainville

RENAULT TRUCKS OTEVÍRÁ ADAPTAČNÍ CENTRUM VE SVÉM VÝROBNÍM ZÁVODĚ V BLAINVILLE-SUR-ORNE

Vozidla modelové řady D a D Wide značky Renault Trucks slouží široké škále aplikací a použití u zákazníků, ať už jde o městskou distribuci, svoz odpadu nebo zásobování stavenišť. Pro splnění těchto specifických potřeb je často nutné vozidla na konci výrobní linky upravit. Proto bylo v továrně výrobce v Normandii v Blainville-sur-Orne nově otevřeno specializované centrum.

S cílem nabídnout svým zákazníkům stále širší škálu řešení a zároveň zkrátit dodací lhůty otevírá Renault Trucks ve svém výrobním závodě v Blainville-sur-Orne (Calvados, Francie) centrum zaměřené na zákaznické adaptace. Veškeré adaptace prováděné na vozidlech modelové řady Renault Trucks D a D Wide na konci výrobní linky budou nyní prováděny v rámci závodu.

Tyto nové prostory se rozkládají na ploše 2 500 m2 a umožňují operátorům, technikům a inženýrům pracovat na devíti pracovištích současně. V dílně nyní odborníci na střední řady vozidel Renault Trucks upravují vozidla dle zákaznických požadavků a provádějí tak různé domontáže výbav a příslušenství, instalace bezpečnostních prvků nebo významnější úpravy struktury šasí vozidla.

"Tato dílna reaguje na potřeby našich zákazníků, kteří mají specifické požadavky, jako je například palubní systém zatížení náprav pro výpočet celkového zatížení vozidla v reálném čase nebo instalace nezávislé klimatizace pro zvýšení komfortu řidiče," říká Maxime Vinclet, technický manažer adaptačního centra v Blainville-sur-Orne. "Díky tomuto centru můžeme nyní všechny tyto operace provádět v rámci závodu, a to s optimalizovanými náklady a příznivou dodací lhůtou pro naše zákazníky."

Adaptační středisko Blainville-sur-Orne je určeno pro příjem vozidel Renault Trucks D a D Wide Euro 3, Euro 5 a Euro 6.